Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή


«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή


Αναβρασμός επικρατεί στους κόλπους της δεξιάς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Π.Καμμένος ετοιμάζει κίνηση επανένταξης του Β.Καπερνάρου στους ΑΝΕΛ.

Ο Β.Καπερνάρος, είναι έτοιμος να ψηφίσει «Παρών» στην αυριανή ψηφοφορία για τον ΠτΔ, και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον Π.Καμμένο, να κάνει το άνοιγμα που θέλει και χρειάζεται το κόμμα του, σε όσους βουλευτές απομακρύνθηκαν από κοντά του και συνέχισαν να είναι πιστοί στην Αντιμνημονιακοί.

Ο Β.Καπερνάρος, ο οποίος πρόσφατα εκλέχτηκε προσωρινός Πρόεδρος στον κομματικό του φορέα «Ρίζες», έχει απομακρυνθεί από τις κινήσεις του κ.Μπαλτάκου, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα φάνηκε ανακόλουθος σε όσα έπρεπε να έχουν γίνει για να είναι το κόμμα έτοιμο για τις ενδεχόμενες εκλογές. Ο παραγκωνισμός του Μπαλτάκου στις Ρίζες, ανοίγει το δρόμο για τον μεγάλο συνασπισμό στο χώρο της δεξιάς, αφού μια ενδεχόμενη συνεργασία Καπερνάρου – Καμμένου, θα συσπειρώσει ένα μεγάλο κομμάτι των απογοητευμένων δεξιών και θα δώσει το έναυσμα για την τελική νίκη απέναντι στις Μνημονιακές δυνάμεις. Από το περιβάλλον Καμμένου, υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να μπουν στο περιθώριο οι όποιες διαφορές του παρελθόντος και ενωμένοι να προχωρήσουν για το καλό της Παράταξης, της Χώρας αλλά και των επόμενων γενεών.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και ένας τέτοιος γάμος, θα άλλαξει άρδην το πολιτικό περιβάλλον της χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου