Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Χωρίς υπηρεσιακό ιατρό οι αστυνομικοί της Αχαΐας – Παρέμβαση των συνδικαλιστών στο νέο Υπουργό!!

Χωρίς υπηρεσιακό ιατρό οι αστυνομικοί της Αχαΐας – Παρέμβαση των συνδικαλιστών στο νέο Υπουργό!!
Μόνο… οδοντίατρο έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Αχαΐας, αν χρειαστούν ιατρική φροντίδα, και καμία άλλη ειδικότητα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.gr, ο μοναδικός ιατρός παθολόγος που τουςδεχόταν, έπειτα από σύμβαση που είχε συναφθεί, απουσιάζει δικαιολογημένα και δεν έχει αντικατασταθεί μέχρι στιγμής.

Η σύμβαση που είχε γίνει αφορούσε τον ιατρό που βρίσκεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού στην Πάτρα και εκεί πήγαιναν οι αστυνομικοί, όταν χρειαζόταν, όμως πλέον δεν υπάρχει ούτε αυτή η δυνατότητα, κάτι που προκάλεσε την παρέμβαση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας.

Μάλιστα το χειρότερο, όπως καταγγέλλεται στο tempo24.gr, είναι πως κάποιοι ανέφεραν ως εναλλακτική λύση τον ιατρό που υπάρχει στο αεροδρόμιο του Αράξου, όμως γίνεται εύκολα αντιληπτό πως δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο και προκάλεσε δυσφορία στους κόλπους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ.
Αυτό προκάλεσε και την έντονη αντίδραση των συνδικαλιστών οι οποίοι ζητούν την άμεση λειτουργία υπηρεσιακού ιατρείου και υπηρεσιακού φαρμακείου στην Πάτρα.
«Δεν είναι δυνατόν στην Πάτρα, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας να μην υπάρχει ένας παθολόγος ή ένας γιατρός γενικής ιατρικής για τους συναδέλφους μας, όπως αντίστοιχα έχουν στρατιωτικές νοσηλευτικές μονάδες Αθήνα και Θεσσαλονίκη για στελέχη των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας» υπογράμμισε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας, σχολιάζοντας στοtempo24.gr, αυτή την εξέλιξη.
Να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα κιόλας οι τοπικοί συνδικαλιστές θα αποστείλουν επιστολή προς τον νέο αναπληρωτή Υπουργό Δημοσίας Τάξης και στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μεριμνήσουν για το θέμα λειτουργίας υπηρεσιακού ιατρείου και φαρμακείου στην περιοχή.


Κωνσταντίνα Τσιάμη
tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου