Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Αγνώστων στοιχείων αντικείμενο χτυπά την περιοχή του Recife μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αγνώστων στοιχείων αντικείμενο χτυπά την περιοχή του Recife μετατρέποντας τη νύχτα σε μέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014 στις 22:20 περίπου, ορισμένοι μάρτυρες έχουν αναφέρει ότι είδαν ένα μυστηριώδες αγνώστου προελεύσεως ιπτάμενο αντικείμενο στον ουρανό της Ρεσίφε, στην πρωτεύουσα της πολιτείας του Περναμπούκο, στη βορειοανατολική Βραζιλία. Ξαφνικά αυτό το αντικείμενο εξερράγη και δημιούργησε μία τεράστια λάμψη flash, η οποία διήρκεσε αρκετά δευτερόλεπτα. Τι ήταν αυτό;


η εικόνα του μετεωρίτη που έπεσε στην περιοχή του Recife στη Βραζιλία.

Μάρτυρες ανέφεραν ότι αυτή η έκρηξη ήταν αποτέλεσμα της εκπομπής φωτός που έμοιαζε να έρχεται απευθείας από το αντικείμενο, πριν αυτή βολίδα πέσει στο έδαφος. Αυτό το φαινόμενο έχει εντυπωσίασε τους κατοίκους της μητροπολιτικής περιοχής του Ρεσίφε και εκείνων των άλλων κρατών της Βραζιλίας.



Έτσι πιθανόν μιλάμε για ένα αντικείμενο που μπορεί να προκάλεσε την έκρηξη ορισμένων ηλεκτρικών μετασχηματιστών. Το SAR (η Αστρονομική Εταιρεία του Ρεσίφε) πιστεύει ότι η υψηλή φωτεινότητα μπορεί να έχει προκληθεί από ένα μεγάλο μετεωρίτη που πιθανώς προήλθε από μία ομάδα μετεωριτών στον αστερισμό του Ωρίωνα (Orionids).
Σύμφωνα με την «Mirror», την διάσημη βρετανική εφημερίδα, πιθανόν να ήταν ένας μετεωρίτης ή «διαστημικά απόβλητα,που κατευθυνόταν στο έδαφος,και προκάλεσε έκρηξη σε μερικούς μετασχηματιστές. Παρακολουθήστε το βίντεο που καταγράφηκε από ορισμένους κατοίκους της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου