Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Βενιζέλος: Δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή



Βενιζέλος: Δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή



Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 984» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε την άποψη πως οι πολιτικοί οφείλουν να είναι ξεκάθαροι απέναντι στους πολίτες σε σχέση με την Χρυσή Αυγή, καθώς με αυτήν την στάση τους ενθαρρύνουν μια εγκληματική συμπεριφορά: «Δεν είναι φασίστας ή ναζιστής όποιος ψηφίζει Χρυσή Αυγή. Πρέπει να είμαστε καθαροί απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν καταλαβαίνουν ότι ενισχύοντάς την, ενθαρρύνουν μια εγκληματική συμπεριφορά».

Παράλληλα, τόνισε πως ζητούμενο αυτήν την εποχή είναι η σταθερότητα, ενώ ξεκαθάρισε πως μέρος των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι τάχθηκαν με το μέρος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν ιδεολογικά μαζί και αξιακά μαζί τους: «Μέρος των ιστορικών ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ διάλεξε τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012, ωστόσο ιδεολογικά και αξιακά παραμένουν μαζί μας».

Τέλος, υποστήριξε πως είναι αναγκαίο να μην λαμβάνονται υπ’ όψιν οι δημοσκοπήσεις για το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών, ενώ για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών τόνισε: «Οι υποψήφιοι της κεντροαριστεράς όπως εκφράζεται από την Ελιά ήρθαν δεύτεροι σε οκτώ περιφέρειες στις αυτοδιοικητικές εκλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου