Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Όλη η Ελλάδα ένας καταυλισμός λαθρομεταναστών: Διαμόρφωση δύο στρατοπέδων σε Αττική και Σέρρες για την εγκατάστασή τους





Δυο ανενεργά στρατόπεδα σε Αττική και Σέρρες παρέδωσε το Υπουργείο Άμυνας προκειμένου να μετατραπούν σε Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών , από το αρμόδιο Υπουργείο!

Πρόκειται , πρώτον, για το στρατόπεδο ''Λιόση'' που βρίσκεται στα Άνω Λιόσια, και ήδη είχε ανακοινωθεί από τον αν υπουργό Γ. Μουζαλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο ότι εντάσσεται στον σχεδιασμό του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής για την αποσυμφόρηση των κεντρικών πλατειών της Αθήνας.

Το δεύτερο (ανενεργό) στρατόπεδο που παραδόθηκε είναι το στρατόπεδο ''Βασιλειάδη'' στην Ροδόπολη Σερρών ( πρώην στρατόπεδο 589 ΤΠ) .

Σύμφωνα με πηγές του ΓΕΣ ήδη ξεκίνησαν από την Παρασκευή καποιες εργασίες για ισοπέδωση του χώρου, διάνοιξη προσβάσεων, αποκατάστασή ύδρευσης και ηλεκτροδότησης. Οι εργασιες ξεκίνησαν από τα Ανω Λιόσια όπου μπήκαν και εργάζονται δυο χωματουργικά μηχανήματα.

Η διαμόρφωση του εν λόγω στρατοπέδου έχει ξεκινήσει με στόχο να μεταφερθούν εκεί λαθρομετανάστες και να παρέχονται οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης. Το ίδιο προβλέπουν οι σχεδιασμοί και για το στρατόπεδο στην Ροδόπολη που ειναι περί τα 8 χρόνια ανενεργό. Τα άξοδα βέβαια θα βαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου