Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2016

Την ώρα που κόβουν συντάξεις πληρώνουν τα ταξιδάκια της Κουντουρά και δίνουν ύποπτες επιχορηγήσεις στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης







Stella Nikolop
Η πρώην σύζυγος του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και πλέον διορισμένη από την Έλενα Κουντουρά στον ΕΟΤ είπε να κάνει ένα ταξιδάκι στο Λονδίνο για 4 ημέρες που κόστισε 3000€ . Πολυ ωραία!!





Ταξιδάκι αστραπή της Έλενας Κουντουρά στην Ρώμη. Το ποσό δεν είναι μεγάλο, αλλά ξέρετε τι είναι αυτά τα ταξιδάκια αστραπή. Μια αγορά τσαντούλα Prada και επιστροφή στην πατρίδα.









Επόμενος σταθμός της Έλενας Κουντουρά . Μετά τη τσάντα Prada από την Ρώμη, η κα Κουντούρα είπε να χτυπήσει και ένα Λονδίνο, να πάρουμε και κάτι από την Burberry.






Επόμενος σταθμός μας το Μιλάνο. Όπως καταλαβαίνετε τα ταξίδια της κας Έλενας Κουντούρα δεν έχουν τελειωμό.










Και φυσικά δεν ξεχνάμε το εξαιρετικό ταξίδι της κας Κουντουρά με τον κο Μάρδα, λίγο πριν τις γιορτές τον Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη. Να μην αφήσουμε παραπονεμένους και τους φίλους μας στην Αμερική, αφού ο κος Δραγασάκης του ευχαρίστησε.


Τέλος, με την υπογραφή του κου Μπαλτά, επιχορήγηση στο ίδρυμα "Μιχαλή Κακογιάννη'' με το ποσό των 289.612,75 € . Λεφτά υπάρχουν Έλληνα, αλλά όχι για σένα.








https://www.facebook.com/stella.nikolop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου