Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

Στην Φιλανδία πολίτες δημιούργησαν ομάδα επαγρύπνησης για να προστατεύσουν τους πολίτες από την εισβολή των μουσουλμάνων προσφύγων.



Στην Φιλανδία πολίτες μετά απο την μεγάλη ροή μεταναστών, δημιούργησαν ομάδα επαγρύπνησης που την ονόμασαν "Στρατιώτες του Οντίν» και έχουν βγει στους δρόμους για να προστατεύσουν τους πολίτες από την εισβολή των μουσουλμάνων προσφύγων.


Η ομάδα δημιουργήθηκε πέρυσι, κοντά σε μια συνοριακή πόλη στη Φινλανδία που είναι ένα σημείο εισόδου για τους μετανάστες και ονομάστηκε « Στρατιώτες του Οντίν », από τον θεό του πολέμου και του θανάτου,της Νορβηγικής μυθολογίας. Η ομάδα έχει πλέον επεκταθεί σε άλλα μέρη της Φινλανδίας, με περίπου 500 μέλη σε όλη τη χώρα.







Διαμόρφωσαν αυτήν την ομάδα, επειδή αισθάνονται ότι η αστυνομια δεν μπορεί να ανταποκριθεί στην εκτέλεση των καθηκόντων της.

Φινλανδικά αρχεία της αστυνομίας δείχνουν ότι οι περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης έχουν διπλασιαστεί μέσα σε τέσσερις μήνες ωστόσο, οι εκθέσεις της αστυνομίας δεν περιλαμβάνουν
εθνικές περιγραφές των δραστών. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Φινλανδία έλαβε περίπου 32.000 νέων αιτούντων άσυλο πέρυσι και όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί οι αιτούντες άσυλο.






Η αστυνομία και οι πολιτικοί ηγέτες δεν υποστηρίζουν την ομάδα. Ο υπουργός Juha Sipilä δήλωσε οτι:

«Ως θέμα αρχής, η αστυνομία είναι υπεύθυνη για το νόμο και την τάξη στη χώρα", δήλωσε ο Πρωθυπουργός του Juha Sipilä στο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό σταθμό YLE, ανταποκρινόμενος στις ανησυχίες σχετικά με την ομάδα. «Περίπολος πολιτών δεν μπορεί να αναλάβει την εξουσία της αστυνομίας.» Europe in 2015: Right-wing forces rise on back of worst refugee crisis since WWII http://on.rt.com/70lx








Ενώ η ομάδα «στρατιώτες του Οντίν» δεν έχουν κάνει τίποτα λάθος και αποσκοπεί αποκλειστικά στην προστασία των πολιτών, όταν η αστυνομία δεν καταφέρνουν να κάνουν τίποτα, εντούτοις, παρακολουθείται στενά από την Υπηρεσία Πληροφοριών Ασφαλείας.
Ένας από τους ιδρυτές της ομάδας στο Κέμι,ο Μίκα Ranta είπε σε μια τοπική εφημερίδα του περασμένου έτους:«Ξυπνήσαμε σε μια κατάσταση όπου συναντήθηκαν διαφορετικοί πολιτισμοί. Προκάλεσε φόβο και ανησυχία στην κοινότητα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν όταν μάθαμε από το Facebook, ότι κρέμονται γύρω από τα δημοτικά σχολεία, και κάνουν λήψη φωτογραφιών των νεαρών κοριτσιών. »


«Αυτά τα είδη των περιπολικών έχουν σαφώς ιδιότητες αντι-μετανάστευσης και ρατσισμού και η δράση τους δεν βελτιώνει την ασφάλεια,δήλωσε ο υπουργός εσωτερικών Petteri Orpo στο Reuters.



/>Προφανώς, η αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά τους, δεδομένου ότι οι βιασμοί έχουν διπλασιαστεί μετά τη Φινλανδία και οι πολιτικοί στη Φινλανδία, σε μια κατάσταση παραφροσύνης, αισθάνονται ότι αυτη ομάδα ειναι μεγαλύτερη απειλή από τους Μουσουλμάνους οι οποίοι σπέρνουν τον όλεθρο σε όλη την Ευρώπη.
Οι στρατιώτες του Οντίν είναι μια απολύτως αναγκαία ομάδα αυτή την εποχή, όπου οι μουσουλμάνοι μετανάστες αποτελούν απειλή για την κοινωνία. Αν η αστυνομία δεν κάνει τίποτα, τότε οι πολίτες πρέπει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου