Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Έτοιμος ο Τσιπρας να Παραδώσει Όπλα στους Ουκρανούς! Ρωσική Προειδοποίηση στον Τσιπρα :ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!






Σε τι μπορεί να είναι χρήσιμη μια συνάντηση τετατετ στο Νταβός,του υποδουλωμένου στο ΝΑΤΟ-ΕΕ Ελληνα Πρωθυπουργου Αλεξη Τσιπρα,
με τον Πρόεδρο Μαριονέτα των Δυτικών της Ουκρανίας Πετρό Ποροσένκο;

Τα Ελληνικά ΜΜΕ κανουν λογο οτι ο σκοπος της συναντησης και το επίκεντρο της συζήτησης, ειναι οι ελληνο-ουκρανικές σχέσεις, καθώς και οι σχέσεις ΕΕ-Ουκρανίας, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε στην κατάσταση των πολιτών ελληνικής καταγωγής που κατοικούν στις περιοχές των συγκρούσεων, στην Ουκρανία. Επίσης, συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνο-ουκρανικής συνεργασίας.


Πως ειδαν στην Ρωσια την Συνάντηση Τσίπρα-Ποροσέκο, στέλνοντας αυστηρό μήνυμα στον Τσιπρα: ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ!






Ενοχλημένη φέρεται να είναι η Μοσχα με την συναντηση στο Νταβος,Τσιπρα-Ποροσενκο, με Ρωσους αξιωματουχους να κανουν λογο, για μεγάλη δυσαρέσκεια του Προεδρου Πουτιν, λαμβανοντας την συναντηση αυτη ,σαν δευτερη πισωπλατη Μαχαιρια προς την Ρωσια, απο τον Α.Τσιπρα!

Συμφωνα με τους Ρωσους ο πραγματικός σκοπος, και το αντικείμενο συζητησης Τσιπρα-Ποροσεκο ηταν πρώτον:

Η Παραχώρηση Πολεμικού Υλικού απο την Ελλαδα, προς ενίσχυση του Ουκρανικου Στρατου! Με απλα λογια ζητουν Οπλα απο εμας!
Η Ελλαδα ειναι η μοναδική Χωρα του ΝΑΤΟ-ΕΕ, που δεν εχει συμβαλει σε Στρατιωτικη Βοηθεια και Προμηθεια Πολεμικου Υλικου προς την Ουκρανια, και παρα τις πιεσεις-απειλες,
των υποτιθεμενων Συμμαχων μας, η Ελλαδα κρατουσε ουδετεροι σταση απέναντι στην Ουκρανο-Ρωσικη Διενεξη στην Κριμαια!

Δευτερον: O Ποροσεκο ενημερωσε τον Τσιπρα οτι επίκεινται Γενική Επιθεση του Ουκρανικου Στρατου, για ανακατάληψη των περιοχων στην Μαριουπολη,που βρισκονται στον ελεγχο των Ρωσων Αυτονομιστων! Γι Αυτο και εγινε ο λογος περι της Ελληνικης καταγωγης πολιτών που κατοικούν στις περιοχές των συγκρούσεων, και ποια θα ειναι η τυχη τους στην επιχείρηση Ανακατάληψης!

Σύμφωνα πάντα με Σενάρια, Ρώσοι Αξιωματούχοι δήλωσαν οτι μια τέτοια ενέργεια της Κυβέρνησης Τσιπρα, θα Εκληφθεί ως Εχθρική Ενεργεια Απέναντι στην Ρωσια, και οτι οι Ρωσία δεν θα επιτρεψει να ανατραπουν οι ιστορικες σχεσεις Ελλαδας-Ρωσιας, Για Λιγα Δανεικα Λεφτα Που Θελει Να Παρει ο Τσιπρας Απο Τους Δανειστες,Για Να Παραμεινει στην Εξουσια!

Εγω Γράφοντας αυτο το Αρθρο,Πιστεύω ακράδαντα σε αυτο το Σενάριο <<Μεχρι στιγμης>> Και ειχα προειδοποιησει με Αρθρο μου με τιτλο : Ρωσικη Προειδοποιηση στον Πανο Καμμενο, Μην Τολμησεις να Παραδοσεις Οπλα στους Ουκρανους!


Δειτε εδω http://greek1.blogspot.com/2016/01/blog-post_70.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου